google-site-verification: googlea72535b0505ccb08.html
AMARI GREEN FESTIVAL 2019: Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Στο Αμάρι Ρεθύμνου, στην καρδιά της Κρήτης διοργανώνεται και φέτος το 4ο Amari Green Festival, ένας θεσμός πολιτισμού, που τιμά την ύπαιθρο χώρα και διεξάγεται στα χωριά του Δήμου Αμαρίου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των κατοίκων, επιστημόνων, καλλιτεχνών και εθελοντών!
Διοργανωτές του φεστιβάλ είναι ο Δήμος Αμαρίου, η Κοινωφελής Εταιρεία του Δήμου Αμαρίου και η Πολιτιστική Εταιρεία Είδομεν. Συνδιοργανωτές του Amari Green Festival είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.
Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, με περισσότερες από 30 εκδηλώσεις θα ψυχαγωγήσει και θα διασκεδάσει τον κόσμο. Για πέντε ημέρες, 400 αμαριώτες, καλλιτέχνες, μουσικοί , επιστήμονες και εθελοντές από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, θα συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή για το διαπολιτισμό, την γνώση, το περιβάλλον και την ύπαιθρο χώρα.
Συναυλίες, θέατρα, χορός, εκθέσεις, τοπική γαστρονομία, έθιμα, εκδρομές, ημερίδες, εκπαίδευση, τέχνη, πολιτισμός και πολλά άλλα καθιστούν το Amari Green Festival μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με την αυθεντική Κρήτη.
.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΝΕΑ imageΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΝΕΑ image